Thursday, December 17, 2009

THE POWER OF MURNI GOSIP GIRL!!!!!!

kitaorang ada dalam 9 orang kot kalau tak silap aku....aku tak ingat sangat sebab aku bukan kepala dalam group nie...hehehheh...so jom kita tengok satu persatu makhluk-makhluk the power of murni gosip girl...




yang nie tak perlu diperkenal kan lagi...heheheh sape lagi antara yang terbaik dan terbest mesti la diriku ini...heheheh
aku selalu nya akan memilih tajuk atau memulakan tajok...pastu aku diam je la...dengar dorang bergosip...heheheh(sila percaya ye...)sungguh berhati mulia diriku ini...

yang nie plak mummy...konon-konon panggil mummy la tapi perangai kalah budak umo 12 tahun....dia selalunya di buli...sebab dia nie dah tua tapi berlagak cam budak-budak....nak buat cam mana kan tak cukup bertauliah lagi...
dia nie merangkap batu api atau lebih dikenali sebagai penyokong sesuka ati...kalau mood dia ok dengan si A dia akan sokong A kalau mood dia tak ok ko jangan arap la dia nak dengar orang cakap....hehehehehampuni aku ye mummy konon-konon....heheheh



yang nie pulak lebih kurang cam ahli baru la....tapi dia nie perghhhhhh sesuka ati je cakapa ...perah santan terlampau lebih sampai sangat melemak kan....pompuan nie merangkap ahli atas angin kitaorang...dia nie akan tambah sikit-sikit je...tapi di ingat kan lagi sekali kitaorang nie penggosip yang bertauliah ok....


mak cik nie adalah kami punya ketua kumpulan....dia kalau menambah perggghhhh wa cakap lu memang pedas melekat dan meletop arrr....dia juga boleh di anggap sebagai penolong batu api si minah yang lain...heheheh biasa ar leader mesti leh menambah tanpa rasa simpati dan lembut hati hahahhahaha.....


hahahahhahah....ketawa dulu sebelum tau cerita disebalik mak budak nie....
mak cik nie lagi over...dia digelar mami jarum terbaikkkkkkkk!!!!!!...dengan gaya dia bercerita ,dengan tangan dia naik merata-rata masa bercerita memang mami jarum of the year ar....
ehhehehe...dia nie merangkap penolong leader kitaorang la....kalau leader kitaorang tak de dia ar pengganti memanas kan suasana....dan yang penting sekali perot ku tetap ku bawa ke mana jua...hahahahha tu la trade mark dia...

dan yang last tapi bukan terakhir....nama dia revty...dia nie 2x5 juga ar dengan minah-minah yang lain....(kecuali diriku ok) dia nie suka menambah-nambah je...hheehehheh...tapi ayat dia pedas-pedas juga ar...yang best skali tentang pompuan nie dia akan memberi kan gelaran pada orang yang dia jumpa....orang tu tak buat salah langsung dengan dia ...tapi dia tetap akan beri gelaran pada orang tu....heheheheh...
satu hari nanti akan ku pikir kan juga GELARAN KU UNTUK MU...ahhahahaha
so yang nie je la aku punya cerita untuk ahli majlis...aku akan update dari hari ke hari kalau ada ahli yang baru nak daftar group kami....
aku nie cuma jadi pemerhati je...aku kan baik....uhuhuh....
last tapi bukan akhir aku nak bagi tau lagi sekali kami punya group bukan group umpatan ok...tapi setiap kali kami bergosip kami akan masuk kan juga ye tentang masalah negara dan hal ehwal semasa...dari yang sekecik za rah sampai la...sebesar gajah...hahhahahahah
ok tu je sekian terima kasih....










11 comments:

  1. amboii... kalau dah berkumpul ngan member2 cam gitu gayanya kan,,, tapi seronok kan..
    gosip jgn tak gosip... :)

    ReplyDelete
  2. mmg best...tp kitaorg nie penggosip yang sangat-sangat bertauliah..heheheh...kitaorg tak buat dosa ngumpat...kalu ter tu tak tau la kan...

    ReplyDelete
  3. vavavava
    sumanya hot² weh
    winks kat uols sume..hehehe

    ReplyDelete
  4. hehehhehe...memang hot pun...hehehe...bertambah hot kalau kitaorg tgk bergusip,...tp kitaorg nie bertauliah k...siap ambik klass gosip lagi..heheh

    ReplyDelete
  5. tq follow my blog...
    akk akn follow balik...keep in touch k...
    salam maal hijarah :)

    ReplyDelete
  6. FUUUYOOOOOOOO....

    bagus2.. umpata mskan hal2 isu semasa.

    ini baru di katakan umpatan globalisasi..

    hahahahaha

    pisstt kim salam kat semua geng2 anyam ketupat ( geng mengumpat) awk tu erk..

    kata en mr wan fuuyooo kim salam..

    =)

    ReplyDelete
  7. boleh join sekali... hehehe.... :)

    ReplyDelete
  8. syoknya dpt member satu kepala yg bley ngumpat sesama. he he he

    ReplyDelete
  9. hoho

    bleh la nk wat sinetron kan?

    hehe

    hv a great weekend dear

    ReplyDelete
  10. muka kamoo mcm sorg selebriti sehati berdansa..sape erk...alaa, x ingat la plak..but nice..:)

    ReplyDelete
  11. comey2 jerw semua...
    thanks follow my blog...
    =)

    ReplyDelete