Monday, January 11, 2010

AMARAN ENTRY BOSAN

hari...huuuurrrmmmmm...ape yang korang boleh tafsir kan tentang hari...???
bagi hari aku sangat la biasa dan tak best,...
aku balik keje dok umah,,,,tak pun aku ada meeting...memang memboringkan life aku ok...
setiap kali bangun tido aku akan pk ape yang akan terjadi pada hari aku hari nie...
kadang-kadang aku rase nak tidooooo je sepanjang ari...sebab aku memang tak ada aktiviti yang aku nak buat...perghhhh sangat memboringkan ok life aku,,,
kadang-kadang aku rase aku nak sesuatu yang boleh memenuhi hari-hari aku,,,,aku memang dah dapat sesuatu tu....tapi sesuatu tu amat jauh dengan aku...huuuurmmmmm
aku pun tak tau la apa yang aku dok merepek kan nie.....
so selamat membace dengan boring nya ok....
sebenar nya ada banyak benda yang aku nak update tapi tu la...huuuurrrmmmmm

4 comments:

  1. salam,,fieza rajin2 la jengah blog pakaian riena yer..http://almarikealmari.blogspot.com...ada banyak lagi pakaian yang belum dikeluarkan..dtg yer tgk..

    ReplyDelete
  2. kami mencari model wanita free hair & lelaki! join contest kami skng & menangi free photoshoot! :) contest ends on 23/1/2010.

    http://annahtalent.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kami mencari model wanita free hair & lelaki! join contest kami skng & menangi free photoshoot! :) contest ends on 23/1/2010.

    http://annahtalent.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ermm.. moga tenang dan damai..

    ReplyDelete