Wednesday, February 3, 2010

LEPAK-LEPAK

selalu nya kat mana korang lepak malam-malam??? leh share tak???aku nak share la dengan korang...aku nie jarang la sangat kuar malam kalau kuar pun kadang-kadang je....


so tempat yang aku selalu lepak and ambik angin kat gurney....so kat cnie sape yang penah g gurney sure tau cam mana keadaan kat sana....





so kat gurney nie angin kat cnie perghhhh terase kesejukan sampai ketulang k....korang bayang kan di tengah bandar raya yang sibuk tapi ada pantai yang nyaman dan indah...korang kena g sini dan rasei nya sendiri...





aku sangat la santai ok duduk kat cnie duduk atas batu sambil ngadap gelagat orang n boleh juga ngadap laut yang luas terbentang...



pemandangan kat cnie memang tiptop la korang leh nampak segala gala nya...hehehhe

tengtok pic bulan yang penuh yang aku ambik sangat cantik ok....

ditambah plak dengan angin yang kuat pemandangan yang cantik perghhh sangat nikmat ok duduk kat cnie..

sekarang korang bagi tau aku cantik tak tempat nie???

cuba tengok pemandangan kat belakang nie...indah kan...




so korang yang belum lagi datang ke penang sila dan jemput la datang dan nikmati sendiri keindahan nya....heheheh dah macam duta cuti-cuti malaysia je aku nie...hehehe






7 comments:

  1. tbe2 tak sabar nak balik penang,,,,

    ReplyDelete
  2. haiiii...
    nice blog...
    follow u :-)

    ReplyDelete
  3. jgn lupa bwak bemie jln2 penang.. ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  4. salam..apsal lama sgt x updated blog????

    ReplyDelete
  5. hai...slam pkenalan...orang penang ker..cm kenal je tmpat tue..hehehe

    ReplyDelete