Wednesday, February 3, 2010

BATU FERINGGI....

ye di mula kan dengan gambar aku...hehehhe cik punya blog harus la ada gambar kan....
ok cita nie agak lama juga la...tapi aku tetap nak stori mori juga....
yeeee aku g batu feringgi untuk menikmati keindahan pantai dan merasai ketenangan jiwa heheheh....
ketenangan la sangat kan...
selalunya orang g pantai untuk tenang kan pikiran...tapi aku tak rase pun leh tenang kan fikiran...maybe aku tak penah la rase stress yang terlampau kan....
tapi bila aku tengok je laut yang luas aku rase seram semacam plak...
korang rase tak cam tu?????
aku nak jalan di tepi pantai pun aku pikir banyak kali bukan apa aku takut la kan tsunami datang...dah la tempat aku g nie tempat kejadian tsunami...perghhhh seram tu...tapi orang tetap ramai....
ye la kita mana nak tau benda tu akan terjadi bila kan...tapi memang aku gerun la nak dok main-main air atau pun pasir kat tepi pantai nie....
so disebab kan aku tak dok kat tepi pantai aku dok la jauh ckit dari tepi pantai sambil tengok anak mat salleh ni naik kuda ....
macam best je aku tengok...tapi aku kesian juga kat kuda tu sampai kat bawah perot di tu luka sebab terlampau menahan bebanan orang...huhuuh

macam-macam yang ada kat batu feringgi nie...
korang boleh naik segala macam benda
yang ada kat cni...tapi aku tak try satu pun....
dorang nie buat meniaga cekik darah tol la...punya la mahal nak naik benda alah nie...
dorang tak pikir ke kalau dorang bagi sewa murah lebih ramai lagi pelancong akan naik...perghhhh yang nie perlu diusulkan dalam web 1 malaysia nie...heheheheh


aku tak tau la benda alah nie di panggil apa...tapi memang gayat la aku dengan benda nie...hehehe
mau nya tak gayat dorang bawa ko terbang tinggi ok....
boleh luruh jantong aku dok kat dalam laut tu...hehehhe
tapi aku tak naik pun
nanti korang datang penang cuba korang naik benda alah nie...walau pun aku tak pernah naik tapi aku rase mesti best bagi mereka yang berani mati punya laaaaaaaaaaaaa....heheheh
so sekian saja cerita mengarut ku ini....janji aku update kan....ok la dari tak de langsung...hehehhe
haaa lagi satu walau pun aku kata ini cerita ngarot tapi aku memang g ok....hehhehe
so tunggu next entry aku yang lebih banyak pic dan aku telah mengexplore satu hotel nie....\
nanti aku bagi tau k...












2 comments:

  1. seram ja tgk laut luas terbentang

    ReplyDelete
  2. isin_0108
    heheh memang seram ok...
    sebab tu la tak berani nak g dekat...

    ReplyDelete